Neerweg 79, 2800 Mechelen

Huis Te Koop in Mechelen

€548.000

IN OPTIE !! Achter deze gevel - van wel liefst 12 meter breed - schuilt een pracht van een woning voorzien van alle luxe, licht en ruimte!
Een brede inkomhal verwelkomt je alvorens de leefruimte van 65m² binnen te treden. Deze ruimte met een mooie parketvloer, werd ingedeeld door de huidige eigenaars in een zithoek, eethoek en TV ruimte met ingebouwde spots, sound systeem, Philips Hue verlichting, airco en 2 Piazzetta pellet kachels.
Achteraan werd recent een uitbouw gerealiseerd waarbij een fantastische keuken werd geplaatst met alle mogelijke voorzieningen: Amerikaanse ijskast, wijnfrigo, stoomoven, bordenwarmer, pyrolyse oven, inductiekookplaat, microgolf en Miele vaatwasmachine. De gehele uitbouw bestaat uit glas (met screens) wat een schitterend zicht geeft op de onderhoudsvriendelijke tuin. Hier vindt men een springvijver met vissen, overdekte jacuzzi, tuinberging en tuinverlichting.
De bovenverdieping bestaat uit 4 ruime slaapkamers waarvan de master een inloopdressing heeft. In alle kamers is er airco (koelen & verwarmen), rolluiken en vliegenramen. De badkamer is voorzien van een luxueus ligbad, inloopdouche, 2
de
toilet, handdoekendroger en 2 lavabo’s.
Inpandige garage met toegang tot de kruipkelder. Laadpaal voor elektrische wagen alsook een waterverzachter aanwezig.
In de berging (naast de keuken) vinden we een nieuwe condenserende gasbrander van 2018. Zonnepanelen met groenestroom certificaten van 300€/1000 kWh.
Zeer goede EPC van 135 kWh/m²jaar!
Gelegen in het groene Battel (Mechelen-Noord) nabij invalswegen Antwerpen-Brussel (E19 / A12) in een rustige & kindvriendelijke buurt. Op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer, het Zennegat, Dijle en het natuurreservaat Den Battelaer!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

135 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.128

Pand Referentie

D5VDEVL5WWCJ

243 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Feb 2022€548.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu