Oude Heirbaan 37-202, 9090 Melle

Huis Te Koop in Melle

€348.000

Trendy en energiezuinige loft in voormalige fabriek
Uitstekend gelegen: vlak aan de Schelde, kasteeldomein Van Bueren, Melle-centrum en met een vlotte verbinding via E17, E40 en R4.
In 2018 werd deze voormalige fabriek omgevormd tot stijlvolle lofts. Authentieke elementen zoals de staalstructuren, hoge plafonds, grote ramen met schitterende lichtinval, … bleven bewaard en zorgen voor de unieke look and feel van deze loft.
Naast de industriële look, heerst ook een huiselijke en warme sfeer in de loft. Het hyper geïnstalleerde kookeiland is het hart van de loft: lekker aperitieven met vrienden en familie, of gezellig dineren in de eethoek. Deze loft kan het allemaal aan!
De gezellige zithoek is dan weer ideaal voor een avondje tv-kijken. Verder een slaaphoek, badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en afzonderlijk toilet. Alles tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen. Ook aan de energiescore werd gedacht; met een A-label is dit namelijk een energiezuinige loft! De Gemeenschappelijke afvalruimte en fietsenberging zijn praktische extra’s en inbegrepen in de vraagprijs. Het is ook mogelijk een privatieve autostaanplaats aan te kopen.
Contacteer Estelle Pauwaert via estelle@infinimo.be of 0497/20.98.61 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

80 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.023

Pand Referentie

WA0XHAX7B46J

103 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 Nov 2022€348.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Industriegebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu