Ruitersdreef 7, 9090 Melle

Huis Te Koop in Melle

€1.475.000

Deze prachtige villa op 4.015 m² met bouwjaar 1970 werd met oog voor detail gerenoveerd van 2019-2022. De zeer duurzame woning heeft een EPC waarde van 224 kWh/m², en dat met een vloeroppervlakte van maar liefst 657 m² .
Bij het betreden van de imposante inkomhal valt het oog meteen op een natuurstenen vloer, zeer moderne trap en ingebouwde vestiaire. Aansluitend aan de hal beschikt de woning over een open woon- en eetkamer die rechtstreeks uitgeeft op de recent aangelegde tuin én zwembad. Het hele huis geniet van een overvloed aan natuurlijk licht. Alle ruimtes hebben toegang tot het mooie terras van 300 m² in keramiektegels dat beschikt over een zonneluifel voor de warme zomeravonden. Verder bevindt er zich op het gelijkvloers de master bedroom met gerenoveerde badkamer en suite, ruime dressing, een ruime tweede slaapkamer met badkamer en een fitnessruimte met sauna en badkamer.
Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers, elk met een badkamer en suite. De troef van de eerste verdieping is een ruime multifunctionele ruimte met zithoek, bureau en pooltafel, ideaal wanneer je op zoek bent naar een mancave!
De villa heeft een prachtig zwembad met volledig automatisch zeil. Er werd voor gezorgd dat je vanuit elke kamer in de woning zicht en toegang hebt tot de prachtige ruime tuin met veel privacy. Er is ook een tuinhuis van 20 m², een oprit van 100 m² en een dubbele garage. De volledige woning is voorzien van een alarmsysteem van Verisure.
Wellicht dacht u dat dit het was, maar niets is minder waar!
Deze uitzonderlijke eigendom beschikt immers over een volledig ingericht beroepsgedeelte, bereikbaar via een aparte ingang. Dit beroepsgedeelte bestaat uit een lichtrijke vergaderzaal, sanitaire blok, kitchenette en grote kantoren met veel opbergruimte. Ideaal voor kantoren of vrij beroep. Of misschien maakt u er een kangoeroe- of vakantiewoning van?
Tot slot is er een wasplaats met technisch lokaal en een handige kelder.
De nabijheid van de R4 zorgt voor een uiterst vlotte bereikbaarheid.
Heeft u interesse? Aarzel dan zeker niet om een bezoek aan te vragen, het is de moeite waard!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

224 kWh/m2

Pand Referentie

7M1IUW7E7-SD

4015 m2

657 m2

4 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€1.475.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

n/a

Menu