Drielindenbaan 66, 1785 Merchtem

Huis Te Koop in Merchtem

€1.350.000

Gelegen op een prachtig aangelegd perceel van 5.840 m², vinden we deze riante eigendom terug. De woning, met een bewoonbare oppervlakte van 637 m², kent haar oorsprong in 1928 en werd verder uitgebouwd in 2004.
De woning kent volgende indeling:
GLV: inkomhal, twee gastentoiletten, ontvangstruimte, eetkamer, bijkeuken, salon en bureauruimte. De uitbouw omvat naast een hyper-geïnstalleerde keuken met ontbijthoek en toegang tot twee terrassen, een wellnessruimte (douche, toilet, sauna, stoomcabine en jacuzzi) en tenslotte een prachtige zithoek met haard en zicht op de tuin.
+1: 6 slaapkamers en twee badkamers.
Zolderverdieping: twee slaapkamers, twee badkamers en bibliotheek/polyvalente ruimte.
Kelderverdieping: bergingen en technische ruimte.
De ruime oprit en de garage van 100 m² is voorzien van een noodgenerator en laadvoorzieningen voor elektrische wagens (zonnepanelen geïnstalleerd).
De grootste troef van de eigendom is ongetwijfeld de buitenomgeving. De secuur aangelegde voortuin, de terrassen aan de leefruimte en keuken, de zwemvijver maken het geheel af. Het unieke uitzicht op de boomgaard en de achterliggende velden zorgen voor de kers op de taart.
Kortom een ruime en solide woning binnen een schilderachtige setting, met mogelijkheid om eigen smaak verder te integreren.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

228 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.752

Pand Referentie

9L8RDRN2L6NP

5840 m2

637 m2

8 Slaapkamers

5 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€1.350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woon­gebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu