Sparrenstraat 35, 9820 Merelbeke

Huis Te Koop in Merelbeke

€695.000

Deze eigenzinnige 90's villa, gelegen in een rustige residentiële wijk, is een unieke kans voor wie op zoek is naar exclusiviteit, privacy en ruimte.

Indeling:
De lange verharde oprijlaan toont al een stukje van zijn karakter en biedt parkeergelegenheid voor maar liefst 7 wagens.
Via de ruime inkomhal met gastentoilet en dubbele deur komen we in de gezellige leefruimte en eetkamer waar je onmiddellijk de connectie met de tuin voelt door zijn grote raampartijen en de vele lichtinval. Vervolgens komen we terecht in de ingerichte keuken met aansluitend koele berging. Verder geniet de benedenverdieping van een ingerichte bureau, ontspanningsruimte en badkamer.

De eerste verdieping met open hal en bibliotheek bestaat uit een ruime slaapkamer met eigen badkamer. Daarnaast vinden we nog twee ruime slaapkamers en aparte badkamer terug waarvan één slaapkamer voorzien van mezzanine en een aanpalend zonneterras met vaste trap naar de aanlegde tuin. Hier is het heerlijk vertoeven in de verschillende hoeken en terrasjes van de tuin waar ieder zijn plekje kan vinden.

Verdere troeven zijn de inpandige garage, tuinhuis en mini golf-/petanquebaan.

Extra troeven: Gunstig EPC Airco Unieke karakter architectuur Ideaal voor vrije beroepers door aparte inkom Voldoende parkeergelegenheid Verschillende terrassen Bent u dus op zoek naar een eigenzinnige villa met karakter waar zowel werk als gezin een thuis kunnen vinden? Maak dan nu je afspraak en kom het zelf ontdekken.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

189 kWh/m2

Pand Referentie

MAIWXUNBI2PU

304 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

13 Nov 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu