Leemstraat 5, 9820 Merelbeke

Huis Te Koop in Merelbeke

€499.000

Deze op te frissen gezinswoning is gelegen in het pittoreske Lemberge, een deelgemeente van het mooie Merelbeke. Het landelijk dorp ligt ten oosten van het centrum van Merelbeke en grenst verder aan Melle, Gontrode, Landskouter, Moortsele en Bottelare. Deze woonst geniet dus van een uitstekende bereikbaarheid!
De woonst vindt haar oorsprong van architectuur in de 'Frank Lloyd Wright' stijl. Hierbij is het gebruik van natuurelementen en diverse niveauverschillen een beduidend kenmerk. De woning geniet van een wulpse tuin die de natuur in huis brengt, mits wat liefde zal deze opnieuw floreren als het ware! Je betreed de woning via de inkomhal waar extra licht wordt binnengetrokken adv ramen welke tot in de plafond zijn opgetrokken. Verder kan je de garage betreden en daartegenover de leefruimten. De woon-/ leef en eetkamer kijken opnieuw uit op het groen. De keuken zondert zicht af maar mits het betere hamerwerk kan hier een prachtige open keuken van gemaakt worden. Verder hebben we nog een verhoogde zithoek en een verlaagde bureelruimte met extra bergruimte.
Aan de andere zijde van de woonst hebben we 2 volwaardige kamers, waarvan 1 masterbedroom met inmaakkasten. De badkamer valt tussen de kamers in en is voorzien van een ligbad, een douchecabine en een dubbele lavabo. Overigens vinden we nog een ruim afzonderlijk toilet. LET OP, we hebben nog een troef voor u in petto! In deze hal vind je alvast de vaste trap om naar de 1ste verdieping te gaan! Deze verdieping is nu een "speelruimte" maar biedt een enorme troef als extra bouwlaag of om nog 2 overige slaapkamers te creëren!

Smaakt deze woning naar meer of heeft u een enorme drang om de handen uit de mouwen te steken?
Dan bent u aan het juiste adres. Laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan! Bel Karen OC Vastgoed op 0494.61.60.93 of mail Karen@ocvastgoed.be.

Vergund; Woongebied; Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. EPC: 20220608-0002663517-RES-1, waarde:647 LET OP! Er is mogelijks een renovatieverplichting van toepassing

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

647 kWh/m2

Pand Referentie

TGFJ-IOV4WPP

240 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu