Hoogstraat , 9820 Merelbeke

Huis Te Koop in Merelbeke

Droom je van een nieuwe, moderne woning in een rustige, groene omgeving? Dan is dit een unieke kans voor u!

Dit stijlvol nieuwbouwproject bestaat uit 4 HOB. De woningen hebben een moderne, warme stijl, zijn zuidwest gericht en liggen in een rustige straat op wandelafstand van de Scheldevallei, het Hollebeekpark, het Rotary-bos en kasteel Krombrugge.

Deze kwalitatieve woningen zijn doordacht en praktisch ingericht, met grote raampartijen waardoor u altijd van veel lichtinval kan genieten.
INDELING: inkomhal, gastentoilet met lavabo, een lichtrijke leefruimte met open keuken, een praktische berging, 3 slaapkamers, (2 slaapkamers met terrassen op het zuiden) een badkamer (ligbad en inloopdouche) en de zolder kan nog ingericht worden tot extra kamer(s). Twee woningen beschikken over een carport.

De inrichting van de keuken en de badkamer bepaalt uzelf met een ruim budget van 20.000 € voor de keuken en 7.000 € voor de badkamer.

Deze energiezuinige woningen worden uiteraard gebouwd volgens de strenge bouwvoorschriften: zonnepanelen, warmtepomp, HR dubbel glas in aluminium profielen, vloer-spouw- en dakisolatie, enz.

TROEF: DE LIGGING! Zuidwest gericht en op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer en de Scheldevallei. Het opritten complex R4, E40 en E 17 op slechts 5 km.

De prijzen liggen tussen € 538.734 en € 591.827 exclusief kosten.
De grondopp. gaan van 415 m2 tot 461m2.
De bewoonbare opp. gaan van 125m² tot 135m².

Wenst u meer info, bel Marianne: 0478 38 12 88

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

HAX6TMGIZAAE

Menu