Berkenstraat 3, 2330 Merksplas

Huis Te Koop in Merksplas

In een residentiële villawijk, op een steenworp van de uitvalswegen en dorpskern vinden we deze schitterende pastorie-villa met verwarmd buitenzwembad en poolhouse terug op een zuidwest-georiënteerd perceel van ca. 1.800 m².

INDELING:
We betreden de woning via de grote centrale inkomhal met ruim gastentoilet, vestiaire en trappartij naar de eerste verdieping (op Belgisch blauwe steen). Het woongedeelte (op Yura Gold marmer) bestaat uit een riante zithoek met gezellige haardpartij op gas. Middels een centraal geplaatste scheidingswand wordt de royale eetkamer van de zithoek gescheiden. Vanuit elke hoek heeft men zicht op de prachtig aangelegde tuin. Aansluitend vinden we de luxe woonkeuken met kookeiland welke beschikt over alle denkbare luxe apparatuur (Siemens Studio Line) welke met een Smartphone te bedienen zijn. Bovendien beschikt de begane grond verdieping over een separate bijkeuken met zijdeur naar buiten, maatkasten, 2 wijnklimaatkasten, een spoelbak, een ingebouwde friteuse en grillplaat met eigen afzuigsysteem. Voorts beschikt de begane grond verdieping over een luxueuze kantoorruimte met zicht op het zwembad en een dubbele garage met automatische deuren.

VERDIEPING:
Via de grote centrale nachthal (op Belgisch blauwe steen) hebben we toegang tot de slaapkamers, badkamers, trapopgang naar de 2e verdieping en de fitness-ruimte. De grote mastersuite (ca. 22,5 m²) geeft uit op het balkon met prachtig zicht over de tuin en zwembad. De mastersuite heeft zijn eigen dressing (ca. 16 m²) met uiteraard maatwerk-kasten. Ook heeft men van hieruit toegang tot de master-bathroom (ca. 18 m²) welke beschikt over een 2-pers. whirlpool, inloopdouche, toilet en groot wastafelmeubel met natuursteen-tablet. Voorts beschikt deze verdieping over 2 extra slaapkamers (ca. 19, 26 m²) met bijbehorende luxe douchekamer incl. toilet (ca. 10 m²), een was-strijkkamer met maatwerk-kasten en een spoelbak (ca. 12 m²) en de fitness-ruimte (of extra slaapkamer van ca. 24 m²). Keurig verscholen achter een deur aan het einde van de nachthal vinden we de trapopgang naar de polyvalente zolder-verdieping (ca. 88 m²!).
De perfecte, zuidwest-georiënteerde tuin is volledig omheind, praktisch en onderhoudsvriendelijk ingericht en voorzien van alle gemakken zoals het verwarmde zwembad (5x10 mtr). Het poolhouse met overdekt terras en buitenhaard bied opbergmogelijkheden, een toilet, kleedruimte en een inloopdouche. Tevens vindt u hier de zwembadapparatuur.

Bijzonderheden:
- Uitgebreid alarmsysteem met bewegingsdetectie binnen en buiten
- Uitgebreide camerabewaking met smartphone-view
- Automatische poorten met toegangscontrole en videofonie
- Uitgebreid domoticasysteem
- Afgewerkt met de allerbeste materialen!
 
 
 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

142 kWh/m2

Pand Referentie

OD1U3HO5CQJZ

1798 m2

564 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu