Industrieweg , 2330 Merksplas

Huis Te Koop in Merksplas

€262.000

Aan de rand van het centrum van Merksplas naast de Veja en Sportcity treft u het nieuwe KMO EN WINKEL complex Veldenberg. Deze nieuwbouw ontwikkeling bestaat uit 36 KMO units.
De gebouwen A (8 units), B (11 units) en C (7 units) zijn KMO units. Het gebouw D (10 units) kan ook voorzien worden voor winkels-kleinhandel. De gebouwen A, B en C zijn geschikt voor KMO, productie, opslag, bewerking en of verwerking van goederen, onderzoek en ontwikkelingsactiviteiten aan het bedrijf gerelateerde representatieve functies. Niet toegelaten zijn louter kleinhandel, autonome kantoren, milieubelastende en/of hinderlijke activiteiten die niet door maatregelen binnen het perceel kunnen gebufferd worden en Seveso inrichtingen. Het gebouw D is eventueel ook geschikt voor KMO, kleinhandel (= winkels) en aan het bedrijf gerelateerde representatieve functies. Niet toegelaten zijn autonome kantoren, residentieel wonen, autonome horeca en overdekte recreatieve bedrijven.
Voor verdere toelichting en/of een bezoek ter plaatsen, twijfel dan niet om contact op te nemen op 014 70 70 35. Prijzen vanaf 261.344,-€. Verwachte oplevering einde 2022.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

UT12731LLQ7Y

Vraagprijzen

11 Sep 2022€262.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu