Steenweg op Turnhout 136, 2330 Merksplas

Huis Te Koop in Merksplas

€639.000

Karaktervolle, vrijstaande villa op prachtig perceel van 2659m² nabij centrum Merksplas

Ligging:
Het eigendom is gelegen net buiten het centrum van Merksplas met een uitgestrekt zicht op voor en achterliggend agrarisch gebied. Anderzijds bereikt u vlot het centrum waar zich verschillende faciliteiten bevinden zoals winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer op 100 meter.

Indeling:
- Gelijkvloerse verdieping: inkomhal, leefruimte, keuken, wasplaats, twee gasten-toiletten, hobby-kamer en dubbele garage
- Eerste verdieping: 4 slaapkamers, badkamer, inloopkast en berging met vaste trap naar de zolderberging

Omschrijving:
De woning geniet van een ruime oprit met meerdere staanplaatsen waarbij we toekomen aan de voordeur met garages. We betreden deze karaktervolle woning via een centrale inkomhal die leidt naar de verschillende ruimtes. Eerst komen we toe in de licht-rijke leefruimte die uitkijkt op de prachtige tuin van 1650m² en geniet van aansluitend een eethoek die leidt naar de keuken. De keuken is geïnstalleerd met gasvuur, oven, vaatwasser en leidt naar een berging waar zich de wasplaats, apart toilet en bureau-ruimte / hobby-kamer bevinden. Verder passeren we nog een apart gasten-toilet vooraleer we naar de volgende verdieping gaan.
Op de eerste verdieping is de woning vervolgens ingedeeld met 3 slaapkamers in de linkerflank. De slaapkamers zijn ruim en genieten van vernieuwde slagvensters. Vervolgens is er nog een badkamer met douche, bad en toilet, 4de slaapkamer en berging (40m²) met zolderverdieping van 65m².
De woning omvat tot slot nog volgende troeven: 24 zonnepanelen, ruime kelder van 75m² die ingericht is als ontspanningsruimte, tuinhuis uit 2001 van 85m² en zeer ruime, groene voor en achtertuin.
Kortom, ideaal voor wie op zoek is naar een ruime karaktervolle woning met aangename tuin van 1650m².Wug, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)

Extra:
- Zuid-west georiënteerde tuin
- Overdekt terras
- Regenwaterput +- 65 m³
- Overal vernieuwde slagvensters
- Elektrische rolluiken

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

207 kWh/m2

Pand Referentie

E2HYHFJFPBUH

2659 m2

360 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€639.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu