9992 Middelburg

Huis Te Koop in Middelburg

Deze villa werd recent van a tot z gerenoveerd met oog voor smaak en detail. Verkoop onder het systeem van startprijs, elk bod gelijk of hoger dan de prijs zal worden voorgelegd aan de eigenaar die al dan niet kan aanvaarden.

Indeling: Riante hall, vestiaire, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met zicht en op de tuin, leefruimte voorzien van o.a. prachtige eiken visgratenparket en haard, volledige ingerichte keuken met aansluitend een praktische bergruimte. Op het gelijkvloers nog een polyvalente ruimte (slaapkamer, bureel, ruimte voor vrij beroep... aansluitend nog een grote berg/wasruimte.

Op de verdieping: nachthall, hoofdslaapkamer met eigen dressing, prachtig ingerichte hoofdbadkamer voorzien van toilet, wastafel, regendouche en ligbad, slaapkamer met eigen tussenruimte geschikt voor dressing en eventueel een bureau, 2de badkamer voorzien van een douche.

Tuin met groot terras, prachtige carport voor twee wagens en tuinberging. Kortom prachtig volledig instapklaar aanbod! Info en bezoek bel Andries De Leyn 0472 53 66 09

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

264 kWh/m2

Pand Referentie

43E8AS5UL6D7

1130 m2

225 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu