Sint Pietersstraat 5, 8433 Middelkerke

Huis Te Koop in Middelkerke

€311.000

Royale rijwoning met pittoreske ligging te Sint-Pieters-Kapelle gelegen in een verkeersluwe straat! Zeer gunstig gelegen in de dorpskern en nabij de kerk van Sint-Pieters-Kapelle. Goed gelegen nabij de autosnelweg! Ideaal voor iemand die houdt van een rustiek en landelijke ligging!

Ruime rijwoning (bewoonbare opp: 189m²) bestaande uit een woonkamer dewelke geniet van enorm veel natuurlijk lichtinval en afgewerkt werd met een kwaliteitsvolle tegel. De woning werd in de breedte gebouwd waardoor het natuurlijk lichtinval geaccentueerd wordt. Mogelijkheid tot indeling van een zitgedeelte en een eethoek. Afzonderlijk volledig hernieuwde keuken voorzien in een lichtrijk kader. Er werd gekozen voor lichte kleuren naar afwerking van de fronten. Voldoende ingemaakte kasten. Volgende toestellen zijn voorzien: keramische kookplaat, dampkap, koelkast en combi-oven. Aansluitend aan de leefkeuken werd er een veranda geplaatst dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Een ideale ontspanningsruimte waar het heerlijk vertoeven is. ... Verderop op het tussenverdiep kan de badkamer teruggevonden worden dat voorzien werd van een ligbad, lavabomeubel en aansluiting voor het plaatsen van wasmachine.
Het verdiep maakt plaats voor 3 ruime slaapkamers met afwerking in laminaat. Overal werd er centrale verwarming voorzien. Vernieuwde veluxen.
Er is tevens een ruime en volwaardige garage voorzien dewelke plaats biedt aan mogelijkheid tot plaatsen van 2 wagens. Garagepoort afgewerkt in houten schrijnwerk met visgratenstructuur. Onderkelderd.

Geheel voorzien van een ingesloten en gezellig aangelegde tuin op een royaal stuk grond van 425 m²! Verschillende terrassen zijn aangelegd. Ideaal voor iemand die houdt van de rust. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan. Lees meer Verberg

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

540 kWh/m2

Pand Referentie

DX3NRJVDO-KE

425 m2

189 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

01 Sep 2022€311.000

09 Jun 2022€375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu