Moenhage 6, 8552 Moen

Huis Te Koop in Moen

€265.000

Halfopen woning op rustige locatie gelegen op 737m²
Deze woning kan men terugvinden in het rustige Moen. Deelgemeente van Zwevegem, maar toch volledig verscholen in het groen.
De woning op zich heeft vele troeven en mogelijkheden: Aangename grote ruimtes Gelegen in de dorpskern Ruime woning Robuuste woning (overal beton) Veel bebouwde oppervlakte Grote tuin ...
De woning op zich bestaat uit een aangename inkomhal met de trap naar boven toe. Links van de inkomhal is een afzonderlijk bureelruimte/gelijkvloerse slaapkamer. Rechtdoor is de leefruimte met ruime eetplaats gesitueerd. Aansluitend heb je de keuken. Van hieruit kan je naar de veranda toe. Daarnaast zijn er beneden nog een wasplaats, toilet en ruime garage. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Daarbovenop is er nog een zolder met mogelijkheden (toegang via uitklaptrap). Hier kunnen gerust ook nog slaapkamers gemaakt worden. Heel veel beschikbare ruimte dus!
Vanuit de tuin heb je zicht over de groene omgeving. De grote tuin op zich zal velen kunnen bekoren. Deze kan je nog inrichten naar eigen smaak.
Topper!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

699 kWh/m2

Pand Referentie

TA-DOQSYU2P6

737 m2

147 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu