Damstraat 65, 9180 Moerbeke

Huis Te Koop in Moerbeke

€415.000

* Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar Steven bellen op het nummer 0468 26 14 60.* Praktisch ingedeelde, zeer charmante en gezellige woning! We bevinden ons in Moerbeke-Waas, gelegen tussen Wachtebeke en Stekene. Ten zuiden ligt Lokeren op een kwartiertje rijden, ten noorden bevindt zich de Grens met Nederland. Tevens nabij Zuiddorpe waar je trouwens heerlijke asperges kan eten! Ook hebt u een vlotte bereikbaarheid naar Gent en Antwerpen door de nabije invalswegen.
Nu over het huis zelf: via de oprit hebt u directe toegang tot de garage die voorzien is van een elektrische sectionale poort. De woning is uitgerust met een zeer ruime living en open keuken. Handig aan de woning is dat je twee slaapkamers boven en een slaapkamer beneden hebt. De slaapkamer beneden kijkt uit op de tuin en de moervaart, alsook de open leefruimte kan profiteren van dat mooie en rustgevende zicht. De tuin is zuidgericht en kan praktisch betreden worden via de schuiframen. Licht is er genoeg, doordat naast de glaspartijen twee lichtkoepels zijn aangebracht. Een aparte bergingsruimte voorziet plaats voor wasmachine, droogkast, diepvries, ... Qua energieprestatie: over het algemeen is het een energiezuinige woning. Het garage gedeelte kan nog geoptimaliseerd worden. Vloeren, daken, muren, beglazing zitten allemaal dichtbij de doelstelling!! Leidingen van zowel elektriciteit en sanitair/CV zijn nieuw gelegd voor optimaal comfort.
De aparte ligging aan de Moervaart geeft een bijzondere beleving van rust, een unieke ervaring die wonen aan het water uitstraalt.
Voor alle info & bezoek: 09 225 50 50.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

356 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€386

Pand Referentie

YBEHJ27A74NP

Vraagprijzen

02 Dec 2022€415.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu