Vlinderhof 16, 9180 Moerbeke

Huis Te Koop in Moerbeke

€399.000

Je bent op zoek naar een instapklare en moderne woning die voldoet aan het hedendaags comfort? Dan is deze energiezuinige woning zeker een bezoek waard!
Deze instapklare woning heeft 3 ruime slaapkamers, een leuke tuin met zonnig terras en een inpandige garage met oprit. De woning is gelegen in een residentiële woonwijk, vlakbij het centrum van Moerbeke en heeft heel wat leuks te bieden. Op slechte enkele minuten van invalswegen N70/E43.

Indeling:
GLV:
Via de inkomhal met vestiaire en toilet, kom je uit in de lichtrijke leefruimte. Deze is opgedeeld in een zit- en eethoek. Aansluitend bevindt zich de open hyper-geïnstalleerde lichtrijke keuken. De moderne, luxueuze keuken is voorzien van alle toestellen en biedt via het schuifraam toegang tot de zonnige tuin met recent geplaatst tuinhuis/lounge. Verder is er nog een inpandige garage aanwezig met met alle voorzieningen voor droogkast/wasmachine. De tuin is volledig omheind en is zuidgericht. Hier is het steeds leuk vertoeven! De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt.

1ste V: Ruime nachthal. Hier bevinden zich 3 ingerichte grote slaapkamers, elk voorzien van alle nutsvoorzieningen. De masterbedroom is tevens voorzien van een open dressing. Verder is er nog een ruime en moderne badkamer bestaande uit een modieus ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in meubel. Verder is er ook nog een 2de toilet aanwezig.
Zolder: Volledig geïsoleerde zolder, mogelijks in te richten naar 2 extra slaapkamers of polyvalente ruimte.

Extra's:
- Energiezuinige woning (A-label))
- Conforme elektriciteit
- Instapklare gezinswoning met luxueuze keuken en badkamer
- Rustige, kindvriendelijke buurt met goede verbinding naar invalswegen

Interesse in wat deze leuke, instapklare, energiezuinige gezinswoning te bieden heeft? Neem dan snel contact op via 09 310 77 07 of info@woonhoekvastgoed.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

51 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€700

Pand Referentie

Y1K4CT3IB1MC

280 m2

172 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

29 Dec 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu