Volmolenheide 50, 2400 Mol

Huis Te Koop in Mol

€535.000

Laagbouwvilla met 6 slaapkamers en 2 badkamers op prachtige kavel van circa 1.738 m² op een residentiële ligging te Mol
Deze laagbouwvilla met 6 slaapkamers en 2 badkamers is gelegen op een prachtig perceel van ca. 1.738 m² in een rustige en residentiële straat te Mol. De woning omvat een inkomhal met toilet, leefruimte, eetkamer, bureau, keuken, 6 slaapkamers, 2 badkamers met ligbad, bergruimte, kelder en dubbele inpandige garage.

Indeling

Woning

Vanuit een ruime inkomhal betreedt u deze sfeervolle laagbouwvilla. Hier treft u een afzonderlijk gastentoilet alsook een praktische bureauruimte. Van hieruit heeft u toegang tot de leefkamer. Deze is opgedeeld in een gezellige zithoek en lichtrijke eetkamer. Deze ruimtes baden in natuurlijk licht door de hoge en brede ramen. U geniet hierdoor ook van een prachtig groen zicht op de tuin rondom de woning. De eetkamer staat in verbinding met de keuken. De keuken is uitgerust met een kookplaat, dampkap, koelkast, oven een vaatwasmachine. Verder heeft u hier toegang tot de praktische koele kelder Langs de keuken is er tevens een aparte ruimte die naar believen kan gebruitk worden als extra zithoek of eethoek. U heeft ook van hieruit toegang tot een zonovergoten terras. De nachthal biedt toegang tot de vier ruime slaapkamers, alsook de badkamer met douche en dubbele wastafe. De masterbedroom staat in verbinding met de tweede badkamer met bad. Verder een dubbele inpandige garage met automatische poorten en gekoppeld een aparte bergplaats. Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger alsook de volledige technische installatie van de woning.
Op het eerste verdiep zijn er nog 2 ruimte slaapkamers aanwezig.

Terras en tuin

De woning staat centraal op het perceel. Hierdoor geniet u van tuin en terras rondom de volledige woning. Aan de eetkamer en keuken treft u een overdekt terras waar u geniet van de zon. Aan het terras ligt ook het verwarmde zwembad.
Verder nog een praktische tuinberging voor enerzijds opslag van al uw tuinmateriaal en anderzijds een aparte douche en sauna gekoppeld aan het zwembad.

Bijzonderheden
- Rustige, groene ligging
- zwembad
- Zonnepanelen
- sauna
Documenten Indelingsplan EPC EK

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

208 kWh/m2

Pand Referentie

8LYRD7G5AV-I

1738 m2

338 m2

6 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

16 Dec 2022€535.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

Effectief overstromingsgevoelig

Menu