Jakob Smitslaan 37, 2400 Mol

Huis Te Koop in Mol

€645.000

Prachtig gerenoveerd herenhuis met 4 slaapkamers in het centrum van Mol
Prachtig gerenoveerd herenhuis met 4 slaapkamers in het centrum van Mol. De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal met gastentoilet, een prachtige leefruimte met open keuken en aansluitend ontbijthoek, een wasplaats en een apart toilet. Zeer ruime kelder. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer en een kantoorruimte. Op de 2de verdieping 2 extra slaapkamers en een extra badkamer. Gezellige tuin met terras en losstaande dubbele garage dewelke ook langs de achterzijde van het perceel bereikbaar is.

Zeer stijlvolle woning op een TOP-ligging te Mol!

Gelijkvloers
Via de inkomhal met gastentoilet kom je via dubbel openslaande glazen deuren in de ruime en open leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek met kachel (op hout), een eethoek en een open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, heteluchtoven, combi-oven, natuurstenen werkblad en voldoende kastruimte. Dankzij de lichtkoepel in het eetgedeelte geniet u ook hier voldoende lichtinval. Aansluitende berging/wasplaats met veel kastruimte en een apart toilet. Zowel langs een grote raam in de eetkamer als de achterinkom komt u op het terras met de aansluitende tuin.

Verdiepingen
Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op een apart toilet, 2 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met ligbad, douchecel, dubbele wastafel in meubel en een kantooruimte voorzien van op maat gemaakte kasten. Via een vaste trap komt u op de zolderverdieping waar zich nog 2 bijkomende slaapkamers en een extra badkamer (ligbad, wastafel en toilet) bevinden.

Tuin
De tuin is zuid-oost georiënteerd en biedt zeer veel privacy. Mooi aangelegd terras en achteraan het perceel is er een dubbele garage met automatische poorten, bereikbaar via een verharde servitudeweg.

Bijzonderheden
- Uitermate gunstige ligging op ‘den Boulevard’ in het centrum van Mol (op wandelafstand van winkels, station en Rondplein)
- In de achtertuin geniet je van de rust en het groen van het Boulevardpark
- Pand volledig gerenoveerd in 2003
- Zeer ruime kelder aanwezig
- Zonnepanelen aanwezig
Documenten EPC

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

162 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.105

Pand Referentie

JWOL9AJ8MOBU

263 m2

249 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

30 Dec 2022€645.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu