Bosstraat 36, 3294 Molenstede

Huis Te Koop in Molenstede

€477.000

In het rustige Molenstede, deelgemeente van Diest, vinden we deze prachtige en veelzijdige woning. De woning biedt je heel wat ruimte en mogelijkheden.
Zo kan je gelijkvloers wonen of ervoor kiezen om een praktijkruimte gelijkvloers uit te bouwen. Op de eerste verdieping van de woning is er een wooneenheid die volledig apart bewoonbaar is met o.a.: een ingerichte keuken, badkamer, 2 slaapkamers en open leefruimte. Dat maakt het pand ook geschikt als zorgwoning.

Gelegen op wandelafstand van centrum Molenstede alsook op fietsafstand van centrum Diest. Op minder dan 5 kilometer ben je in de provincies Limburg en Antwerpen. De nabijheid van het treinstation te Diest en de oprit E314 verzekert je van een vlotte verbinding. Je hebt hiermee de perfecte balans tussen landelijk wonen en een makkelijke connectie met scholen, winkels en openbaar vervoer.

Deze open bebouwing dateert van 1970 en werd doorheen de jaren perfect onderhouden. Daarnaast heeft de woning ook enkele mooie updates gekregen: parket in leefruimte en slaapkamers gelijkvloers, moderne keuken en badkamer, etc.

Indeling:
Kelder:
Garage, wasruimte, cv-ruimte, grote stockageruimte met sanitaire voorziening
Gelijkvloers:
Inkomhal, 3 slaapkamers, bureel, badkamer, toilet, leefruimte en open keuken met een prachtig zicht op de aangelegde tuin
1ste verdieping:
Eigen wooneenheid: leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet, nachthal

Is jouw interesse gewekt? Neem dan nog vandaag contact op met Steffi via 0467 03 54 04 of steffi@immopersyn.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

267 kWh/m2

Pand Referentie

XEJZBJ57EEVI

5 Slaapkamers

Vraagprijzen

20 Sep 2022€477.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu