Warandestraat 73, 8560 Moorsele

Huis Te Koop in Moorsele

€109.000

STARTPRIJS: Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een gunstige ligging in hartje Moorsele, op wandelafstand van de markt en diverse kleinhandelszaken, treffen we deze woning mét stadstuin aan.

We treden de woning binnen via de inkom. De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de woonkamer, ingedeeld in een zithoek met aardgaskachel én eethoek. Aansluitend bevindt zich de verder in te richten keuken. De keuken geeft rechtstreeks toegang tot de zonnige stadstuin. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een praktische berging onder de trap.

De eerste verdieping is ingericht met 2 volwaardige slaapkamers én een badkamer. Deze laatste werd voorzien van een ligbad, lavabo, wc + mogelijkheid tot aansluiting van wasmachine/droogkast. Tevens biedt het eerste verdiep toegang tot de ruime zolder, te bereiken met vaste trap. De zolder biedt mogelijkheid tot het inrichten van een derde slaapkamer. Het dak werd reeds geïsoleerd en voorzien van 2x PVC – veluxramen.

Mits de nodige grondige renovatiewerken, tover je deze woning om tot een pareltje.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

666 kWh/m2

Pand Referentie

UUDX1N9EMNAL

96 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Feb 2022€109.000

14 Feb 2022€10.900.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu