Plaats 41, 8890 Moorslede

Huis Te Koop in Moorslede

€1.890.000

Het kasteel
Dit uniek eclectisch kasteel biedt u een luxueus gevoel van ruimte dankzij de meer dan 1.000 m² aan bewoonbare oppervlakte. De eigendom werd na WW I opgetrokken met hoogkwalitatieve materialen, is regelmatig gerenoveerd en heeft vele lichtrijke ruimtes. Het is uitermate geschikt om werk en wonen te combineren. Dankzij de grootte van het perceel geniet je van volledige privacy in het centrum van de toeristische plaats Dadizele.

De ligging
Gelegen te Dadizele bevindt dit kasteel zich in een groene, residentiële omgeving waar u ten volle kan genieten van de rust. Toch bent u in het centrum van het dorp en zijn restaurants en winkels op wandelafstand. Bovendien bent u op 15 min in de stadscentra van Roeselare en Kortrijk, wat deze eigendom de ideale uitvalsbasis maakt voor eenieder die van de natuur en rust houdt, maar af en toe van het bruisende stadsleven wil genieten.

De leef- & werkruimtes
Via de ruime inkomhal met bibliotheek en wachtzaal betreedt u de ontvangstkamer die doorloopt in de riante zithoek met open haard of u betreedt de grote vergaderzaal. De kamerhoge raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht, u kan er vergaderen of ontspannen met zicht op het ruime tuin. Het luxueuze gevoel van ruimte vertaalt zich niet enkel in de uitzichten, maar tevens in de hoge plafonds en de praktische indeling van de kamers. De verschillende kantoorruimtes op diverse niveau's hebben allen zicht op de parktuin.

De keuken
De luxueuze keuken is prachtig afgewerkt en voorzien van alle hoogkwalitatieve apparatuur die u de meest aangename kookervaring kan bieden.

De slaapkamers en badkamers
Op de eerste verdieping en tweede verdieping zijn er verschillende slaap-, badkamers en dressings.

Extra
Dit kasteel is met haar lichtrijke ruimtes, prachtige afwerking en groene omgeving uniek in haar soort. Volstrekte privacy door het park en aan de straatzijde door de stenen hekpijlers. Verschillende neorococo en neoclassicistische ornamenten. Prachtige smeedijzeren balustrade op impressionante houten trap. Veel parkeergelegenheid, frigocellen, inbraak- & brandalarm, domotica, alle verlichting reeds in LED, telefooncentrale, goederenlift, eigen elektriciteitscentrale. Nagenoeg vierkante plattegrond.
Elektriciteit conform!

Contacteer Philip 0475 300 285 of philip@bricx.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

44400 kWh/m2

Pand Referentie

846I0PGAS-PH

6344 m2

460 m2

9 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

29 Nov 2022€1.890.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Landelijk parkgebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu