Tommeltlaan 28, 2640 Mortsel

Huis in Mortsel

€469.000

Karaktervolle halfopen bebouwing (196m²) voorzien van 4 slaapkamers en garage op een perceel van 422m² met prachtig aangelegde tuin op toplocatie te Mortsel.
Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal maar tevens rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, drie gastenkamers, zolderkamer, badkamer, kelder, garage en tuin met terras
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met aparte vestiaire en gastentoilet die toegang biedt tot de prachtige leefruimte met authentieke elementen, houthaard, grote raampartijen met veel natuurlijke lichtinval. Voorts de ruime keuken die tal van mogelijkheden biedt. Via de traphal bereiken we het slaapgedeelte met een prachtige masterbedroom met ingemaakte kasten, een ruime gastenkamer met ingemaakte kasten, een derde kamer met mogelijkheden (bureau/kinderkamer/dressing) en een prachtige zolderkamer die tal van mogelijkheden biedt. De woning is tevens voorzien van een prachtig aangelegde tuin met zonnig terras en overdekt terras, een aparte garage (met stevige werkbank en smeerput) en een oprit voor meerdere wagens. Tot slot is de woning ook nog voorzien van een zeer ruime kelder!  Door haar prachtig ligging, ruimtes, perceel en authentieke elementen biedt de woning tal van mogelijkheden.
Kortom: Karaktervolle woning voorzien van alle comfort op toplocatie te Mortsel biedt tal van mogelijkheden! .
Bijzonderheden:
- karaktervolle woning- toplocatie- halfopen - ruim perceel (422m²)- rolluiken aanwezig (terras is elektrisch)- garage (4m x 8m)

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

622 kWh/m2

Pand Referentie

7B0WADOEH9XN

422 m2

196 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€469.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu