5000 Namur

Huis Te Koop in Namur

€795.000

Dit karaktervolle huis in de buurt van Walcourt zal u verleiden met zijn ± 5 hectare park, zijn ingang via een boomrijk pad.Een echt juweeltje voor liefhebbers van natuur, rust, architectuur en renovatie. De villa, die opgefrist moet worden, heeft ± 444 m² woonoppervlakte (volgens EPC).
Het bestaat uit een inkomhal die leidt naar verschillende leefruimtes, de eetkamer en naar een keuken met ontbijthoek, alsook een achterkeuken – wasruimte. De eerste verdieping geeft toegang tot 4 slaapkamers en 2 badkamers.Op de tweede verdieping kunt u nog 3 slaapkamers en 1 extra doucheruimte maken.Een van de grootste troeven van dit huis bevindt zich op de 3e verdieping, een prachtige kamer die u vrij laat en toegang geeft tot de toren en een prachtig uitzicht op de hoogten van Walcourt.Het tweede deel van het eigendom aan de achterzijde van het pand heeft 2 garages, een mooie stal en een verdieping die kan worden verbouwd. Een voormalige tennisbaan vervolledigt dit prachtige eigendom.
Overige: kelders, stookolie, alarm, verkoop van bedrijfsaandelen.
De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven.
Ideale ligging aan de rand van de meren van Eau d’Heure en vlakbij de A54/E420 die Charleroi met Nijvel verbindt en verder met Brussel.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maximilien Indekeu +32 (0) 472 21 40 58 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

493 kWh/m2

Pand Referentie

-654YZM-1CXK

7 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€795.000

Menu