Van der Schuerenstraat 30, 9400 Nederhasselt

Huis Te Koop in Nederhasselt

NEDERHASSELT - Deze koppelvilla bevindt zich te Nederhasselt, een deelgemeente van Ninove.

De woning wordt gekenmerkt door het gebruik van zéér kwalitatieve materialen en zijn energiezuinigheid!
De villa bestaat naar indeling toe op het gelijkvloers uit een inkomhal met aansluitend bureel en gastentoilet. Een uitnodigende leefruimte, een tv ruimte, een leeshoek, een af te sluiten aparte ruimte en een inbouwgashaard zijn tot in de details uitgewerkt. De prachtige leefkeuken, die toegang geeft tot de tuin en het terras en zicht heeft op het verder gelegen agrarisch gebied, laat zich kenmerken door alle troeven van hedendaags comfort. De benedenverdieping omdat verder twee ruime slaapkamers, een dressing met op maat gemaakte eiken kasten, een luxe badkamer voorzien van alle comfort (mortex), een waskamer en een polyvalente ruimte (extra slaapkamer, hobbyruimte, bureel,...).
Via een aparte toegang bereiken we de eerste verdieping. Deze omvat een inkomhal met gastentoilet, een wasplaats, een lichtrijke leefruimte met open haard, een open, volledig geïnstalleerde keuken en een tweede badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet, alsook een terras.

Doordat deze gerenoveerde woning zeer ruim is, is er heel wat potentieel (kangoeroewonen, bureel,..)

Vloerverwarming met warmtepomp, E peil 58, zonneboiler, 47 zonnepanelen, airco (warmte/koeling), alarm met camerasysteem, ingemaakte eiken kasten, plaats voor auto's,... zijn slechts enkele troeven van dit uitzonderlijke pand!

Interesse in deze energiezuinige woning met vele mogelijkheden? Maak dan een afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

58 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.214

Pand Referentie

VJDF02FH84MR

3073 m2

380 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu