Beukenlaan 15, 3680 Neeroeteren

Huis Te Koop in Neeroeteren

€240.000

Omschrijving Charmante gezinswoning op een perceel van 10are op een rustige, groene locatie te Neeroeteren! Deze charmante gezinswoning is gelegen op een perceel van 10are op een rustige, groene locatie te Neeroeteren. De woning ligt nabij het natuurgebied Tösch-Langeren. De bewoner kan hierdoor genieten van natuur en rust! Het dorpscentrum van Neeroeteren en de stadskern van Maaseik zijn desalniettemin vlot bereikbaar!

Indeling:
Via de voordeur komen we in de inkomhal. De inkomhal is voorzien van een tegelvloer en leidt naar zowel de living als de zitkamer. De L-vormige living/zitkamer van maar liefst 48,6 vierkante meter is hét centrale deel van de woning. Grote raampartijen in de vorm van een erker aan de voorzijde en raampartijen aan de zijkant zorgen voor gezelligheid en ruim voldoende natuurlijk licht! Aansluitend vinden we op het gelijkvloers een keuken, ingericht met houten kastjes, een elektrisch fornuis, een dampkap en een vaatwasser. Tenslotte is er een badkamer/wasberging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, een ligbad, een toilet en een wastafel.

1ste verdieping:
Via een houten trap in de inkomhal komen we op de nachthal op de eerste verdieping. Deze nachthal leidt naar 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 14, 16 en 16 vierkante meter groot. De slaapkamers werden allen voorzien van een vinylvloer. Op deze verdieping is er nog een 4de kamer van ca. 6 vierkante meter.

Kelder:
Er is een voorraadkelder voorzien onder de inkomhal.

Tuin:
De achtertuin is voorzien van gras en omheind met deels betonnen/ deels houten schutting.
Er is een gemetselde/betonnen garage en een overdekt, aangelegd terras.

Details:
PVC ramen, dubbele beglazing, koperen onderverdeling in het glas
CV op stookolie, warm water dmv boiler op CV
Spouwmuur geïsoleerd (8cm)
Dak geïsoleerd

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

377 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€528

Pand Referentie

WNJR7PN3WLT2

1.000 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Dec 2022€240.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu