9850 Nevele

Huis Te Koop in Nevele

Moderne, landelijke villa bestaande uit 3 slpkms en 2 bdkms met vergezicht over de groene akkers te Nevele. Smaakvolle en kwalitatieve afwerking met oog voor detail.INDELING:
Gelijkvloers (± 164m2):
Ruime inkomhal met ingebouwde vestiairekast - afzonderlijk gastentoilet - technische ruimte/berging/wasplaats met alle voorzieningen - LICHTRIJKE eetplaats en gezellige zithoek voorzien van maatkasten voor televisie - volledig ingerichte leefkeuken met werkblad in composiet en alle ingebouwde toestellen van het merk De Dietrich, waaronder oven, microgolfoven, inductiekookplaat met telescopische eiland-dampkap (uitgerust met koolstoffilter om de geuren te neutraliseren), vaatwasmachine en grote ingebouwde koelkast) - bureau - master-bedroom slaapkamer met een ensuite badkamer (o.a. met dubbel lavabomeubel, design ligbad en inloopdouche) en dressing - ingekapseld terras met lichtrijke opening tot in de nok - zongerichte en volledig aangelegde tuin voorzien van buitenverlichting.
De zijgevel met terras is voorzien van beweegbare schuifpanelen in aluminium lamellen, die de zonnewarmte buiten houden en een extra dynamiek brengen in het geheel.
Eerste verdieping (± 88m2):
Quasi twee identieke kinderkamers die verbonden worden door een grote overloop met ingewerkte wandkasten en bureelruimte (2 personen) met grote ingewerkte dakramen (aangename werkomgeving door het vele natuurlijke licht) - berging - afzonderlijk toilet en douchekamer.

AFWERKING:
Wit gekaleide gevelstenen met zwarte aluminium ramen, roodbruine tegelpannen en een ingewerkte koperen goot zijn de buitenelementen van deze hedendaagse hoevewoning.
Design verlichting van o.a. Via Bizunno (dimbaar), linnen gordijnen, houten en aluminium jaloezieën, automatische buitenscreens, ...
Overal kwalitatief maatwerk verzorgd door interieurbouwer Coopman.

Algemene staat: nog niet bewoond of gebruikt geweest = zo goed als nieuw!

Bijna ENERGIE-NEUTRAAL:
- Een geothermische warmtepomp wordt gebruikt om de vloerverwarming te doen werken op lage temperaturen en zorgt tevens voor het sanitair warm water dankzij een ingewerkte boiler. De vloerverwarming kan per ruimte afzonderlijk geregeld worden.
- Het volume werd akoestisch (je hoort quasi niets van de voorbijrijdende auto's) en thermisch goed geïsoleerd zonder koudebruggen en is volledig luchtdicht.
- Ventilatiesysteem type D met warmte-recuperatie

Dit alles zorgt voor een uiteindelijk "E-peil van 43" en en EPC van slechts 94,43 kWh/m² !
En er is nog een mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen op het dak!

NUTSVOORZIENINGEN:
Elektriciteit, GEOTHERMISCHE warmtepomp (2 boringen tot op 87m), VLOERverwarming, alarminstallatie, DOMOTICA (Qbus) voor alarm, verlichting, ventilatie, verwarming, screens, ..., boorput- en regenwater met ingebouwde pompen, ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, ...

* Bijzonderheden:
- Grondwaarde (onder registratie), constructiewaarde (onder btw - 6%, indien voldaan aan de voorwaarden)
- Voldoende private parkeergelegenheid voor bezoekers of klanten.
- Dit is een uitzonderlijk aanbod!!! Leg snel uw bezoek vast via 050/70.01.02 of viatom@centro.be !
- Onze referentie: A1751

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

S5-QETYIW3RL

1203 m2

252 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Menu