Kortemunt 1, 9850 Nevele

Huis Te Koop in Nevele

€268.000

’s Ochtends verse croissants halen op de hoek bij bakkerij Welvaert of na het werk nog snel even langsgaan bij slagerij Mortier. Hier zit je midden in de dorpskern met uitzicht op de vaart aan de Lovelingbrug.
De woning heeft een verrassend woonvolume met slimme indeling. Verdeeld over drie verdiepen met een binnentuin op het gelijkvloers en een zalig zonneterras op de 1e verdieping.
Centrale en ruime leefkeuken (alle comfort) met toegang naar de badkamer (alle comfort voorzien) apart toilet, wasruimte met berging en polyvalente ruimte (fitness, winkel, 3e slaapkamer, …) Rechtstreeks vanuit de keuken heb je ook toegang tot de binnenkoer met de mooie gekaleide gevel. Ideaal voor een gezellige BBQ in de zomer!
De traphal vanuit de keuken brengt je naar de 1e verdieping met de living (met authentieke parket). Door de living op het 1e verdiep in te richten heb je altijd zon in huis! Het aansluitend zonneterras is mooi ingesloten en biedt voldoende privacy.
Op doordachte wijze werd de living ingedeeld. Geen enkele ruimte bleef onbenut. De eetplaats is gescheiden van de zitplaats met een bijzonder muur. Het opstapje naar het zonterras werd voorzien van ingemaakte kasten.
Op de 1e verdieping bevindt zich ook een ruime slaapkamer + bureau. De 2e verdieping omvat een slaapkamer met aanpalende dressing.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

209 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€543

Pand Referentie

27-O7PPYMDFK

120 m2

211 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

05 Oct 2022€268.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu