Vredestraat 34, 2845 Niel

Huis Te Koop in Niel

€395.000

Zeer rustig gelegen rijwoning in een aangename woonomgeving! Dit eigendom bevindt zich op wandelafstand van verschillende scholen, winkels en het openbaar vervoer. Het is tevens gemakkelijk bereikbaar op slechts enkele minuten rijden van de oprit A12 Antwerpen-Brussel. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

De indeling is als volgt: -1: een KELDER; GLVL: een authentieke inkomhall met oude vloer, een woonkamer, een nieuw ingerichte keuken met lichtkoepel, een nieuw ingerichte badkamer en een apart toilet; 1eV: een nachthall, 2 slaapkamers; 2eV: een nachthall en een 3e slaapkamer. De tuin is ZUID-gericht en verder aan te leggen. Terras met klinkers aanwezig.

Er worden nog zonnepanelen geplaatst (inbegrepen in de verkoopprijs!). Deze woning werd volledig gerenoveerd in 2022: nieuwe isolatie in daken en muren, nieuwe nutsleidingen, ramen, keuken, badkamer,... De keuring van de elektriciteit is volledig conform. Wenst u graag een bezichtiging in deze volledig instapklare woning? Contacteer ons voor een afspraak ter plaatse via 03 459 99 99 of info@leximmo.be!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

OP7RD2JG7BB5

145 m2

Vraagprijzen

15 Dec 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu