Krommenhofstraat 80, 3850 Nieuwerkerken

Huis Te Koop in Nieuwerkerken

€345.000

Moderne woning, instapklaar en uitstekend afgewerkt inclusief zonnepanelen. Opportuniteit voor gezin of single met of zonder kinderen, die graag centraal woont en houdt van enige luxe. De straat waarin de woning gelegen is een doodlopende straat, waardoor er heel weinig verkeer is.
Duurzame materialen, een leuke en onderhoudsvriendelijke tuin, een rustige en vriendelijke buurt en vlotte verbindingen voor wonen en werken. Winkels (Delhaize en Spar) op 1km van de woning. In de buurt zijn 3 scholen, voetbalvelden, een sporthal en een jeugdbeweging. Nieuwerkerken, Sint-Truiden en Herk-De-Stad zijn vlakbij. Gelijkvloers vindt u een ruime living, eetplaats en keuken, toilet en berging. Boven drie kamers, badkamer met douche, ruim bad en toilet, dressing, toilet en een nachthal. Er is een ruime tuin met een groot terras (20m2) en een ruim tuinhuis (13m2).
Laag KI van 623 waardoor u van een verlaagde onroerende voorheffing kan genieten.
De woning is uitstekend geïsoleerd en er zijn zonnepanelen aanwezig die jaarlijks bijna 3000 kwh opwekken. Hierdoor is de woning zeer energiezuinig. Door de regeling van groenstroomcertificaten krijgt u voor elke opgewekte 1000 kwh nog 450 euro voor de komende jaren.
De woning is uitgerust met een volledige alarminstallatie en rookmelders. Alle comfort is aanwezig: Er is een waterverzachter aanwezig. Toestellen in de keuken zijn van Miele, Bosch en Franke. Alle kranen zijn van Grohe.

Immomakelaars gelieve zich te onthouden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

86 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€623

Pand Referentie

SO7OYLB2F4V2

401 m2

139 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 May 2022€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu