Weyerstraat 3, 3850 Nieuwerkerken

Huis Te Koop in Nieuwerkerken

€265.000

GELIJKVLOERSE WONING MET 3 SLKS OP EEN RUIM PERCEEL VAN CA 14A

In de Weyerstraat te Kozen, deelgemeente van Nieuwerkerken treffen wij ter hoogte van huisnummer 3 deze open bebouwing aan. Voor de dagdagelijkse boodschappen hoeft men geen grote verplaatsingen te maken daar de bakker, slager, ... op wandelafstand van de woning zijn gelegen. De omliggende steden en gemeenten zijn vlot te bereiken aangezien men de expresweg op een boogscheut van de woning kan terugvinden.

Toegekomen aan de woning treffen wij een ruime voortuin met oprit aan. Wij betreden deze gelijkvloerse woning via de inkomhal en begeven ons naar de woonkamer. De woonkamer bestaat uit een zit- en eethoek. Deze ruimte kijkt enerzijds uit op de voortuin en anderzijds op de achtertuin. Naast de woonkamer vinden wij de keuken terug. De keuken kunnen wij het kloppend hart van deze woning noemen daar deze bereikbaar is via de inkomhal, woonkamer en de achteringang. Wij begeven ons opnieuw naar de inkomhal die ons naar de nachthal brengt. Via de nachthal krijgen wij toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Verder is er in de woning nog een wasplaats/berging en een afzonderlijk toilet aanwezig. Mocht de opbergruimte in de berging niet volstaan kan men nog steeds de zolder benutten.

Nadat wij de woning hebben ontdekt begeven wij ons naar buiten. Hier ontdekken wij een vrijstaande garage, een tuinberging en twee serres. Iemand met groene vingers zal deze tuin zeker weten te appreciëren. De tuin geniet van een zuidwestelijke oriëntatie. Dit alles op een perceel van circa 14 are.

Interesse om deze woning met één van onze medewerkers te ontdekken?
Aarzel dan niet om een bezichtiging aan te vragen via info@immohaven.be of 011 74 30 60.
Voor u het weet kunnen wij deze woning samen met u ontdekken en kijken of u van dit huis uw nieuwe thuis wil maken. Bekijk de tour

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

546 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€763

Pand Referentie

BJDJYF17IK4Z

150 m2

Vraagprijzen

25 Nov 2022€265.000

05 Aug 2022€280.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu