9320 Nieuwerkerken

Huis Te Koop in Nieuwerkerken

€389.000

Ruime HOB met garage en tuin te Nieuwerkerken - Aalst! Deze grotendeels vernieuwde halfopen woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een lichtrijke woonkamer, keuken, berging en een inpandige garage. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een volledig vernieuwde badkamer (inloopdouche, lavabo en toilet) terug te vinden. Er is tevens een ruime zolder (dak werd dit jaar volledig vernieuwd en is voorzien van isolatie en velux-ramen), toegankelijk via een vaste trap, waar men eventueel nog extra kamers kan creëren. Verder is er ook nog een kelder aanwezig.

Achteraan en langsheen de woning bevindt zich de zonnige terrastuin. Verder is er ook nog een oprit met aansluitend een extra garage terug te vinden. De woning is reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, rolluiken, nieuw geïsoleerd dak, ...

Centraal gelegen op slechts een boogscheut van centrum Aalst en Nieuwerkerken, ideaal qua fietsafstand! Ook met makkelijke aansluiting verbindingswegen (E40, Gentsesteenweg)! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via mieke@immotijl.be of 0486/17 07 61.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

302 kWh/m2

Pand Referentie

HXQE8XGKNLC2

394 m2

177 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

29 Oct 2022€389.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Parkgebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu