Sint-Rochusstraat 44, 9320 Nieuwerkerken

Huis Te Koop in Nieuwerkerken

€325.000

Deze volledig vernieuwde woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een ruime en lichtrijke woonkamer met eetplaats, mooie, volledig ingerichte keuken (incl. vaatwas), een badkamer (douche en lavabomeubel) en een strakke dressing (kan tevens dienst doen als slaapkamer of bureau). Op de 1ste verdieping vindt men nog 2 slaapkamers.

Extra troef is de inpandige garage (voorzien van automatische poort) met voldoende opbergruimte en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Zowel de woonkamer als de keuken geven uit op het mooi en zonnig aangelegd terras met aansluitend de handige tuinberging. De terrastuin/binnenkoer is ook toegankelijk via de garage.

Deze woning werd kwalitatief afgewerkt met luxueuze, duurzame materialen; parketvloer in de woonkamer, prachtige tegelvloer in de keuken, keukentoestellen van AEG, ... Verder is er ook overal dubbele beglazing aanwezig, CV op aardgas, elektriciteit is geheel conform AREI, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin deze woning via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=hgTh1KMYTgk

Gelegen op wandelafstand van centrum Nieuwerkerken waar men winkels (o.a. Delhaize), basisschool, horeca, bibliotheek en nog veel meer kan terugvinden. Tevens op slechts een boogscheut van hartje Aalst gelegen met een makkelijke verbinding E40, dichtbij Haaltert en op slechts 1,5 km van station Ede (rechtstreekse verbinding Brussel). Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Mieke via 0486/17 07 61.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

279 kWh/m2

Pand Referentie

LHYH2U0RIKIG

160 m2

160 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

10 Dec 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu