Pijpenbeek 31A, 9320 Nieuwerkerken

Huis Te Koop in Nieuwerkerken

€469.000

Gelegen in een rustige straat te Nieuwerkerken met goede aansluiting op de E40 treffen we deze ruime en goed onderhouden woning voorzien van een grote garage met veel opslagruimte. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, keuken, woonkamer, veranda, toilet, opbergruimte, garage (opslagplaats) met toegang via een grote poort langs de voor- en achterzijde en daarnaast een aparte polyvalente ruimte die men kan aanwenden als bureau, extra opslagplaats, ontvangstruimte, toonzaal...

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, badkamer, vijf ruime slaapkamers waarvan één met private badkamer, toilet en een onafgewerkte ruimte waarvan men nog een extra kamer kan maken. De woning beschikt over een zolderruimte van maar liefst 200m² waarvan de zoldervloer werd voorzien van isolatie.

Via de veranda heeft men toegang tot de 333m² zuid gerichte tuin voorzien van verschillende terrassen en kleine vijver. De woning is langs de buitenzijde overal voorzien van dubbele beglazing en op het zadeldak liggen er 22 zonnepanelen, goed voor een productie van 3.740 Wattpiek. Deze woning is ideaal voor een zelfstandige of een gezin dat opzoek is naar een ruime woning.

Mis deze unieke kans niet en contacteer ons kantoor voor meer informatie of een bezoek!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

332 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.417

Pand Referentie

N1O0YVB3X7WS

679 m2

520 m2

Vraagprijzen

09 Feb 2024€469.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu