Brakelsesteenweg 567, 9400 Ninove

Huis Te Koop in Ninove

VOORDE – Uniek project van vijf BEN-woningen (cascowoning), type open bebouwing, met moderne architectuur op TOPLOCATIE!
AANVANG WERKEN REEDS GESTART!
Bezoek dit project via walkthrough: https://youtu.be/-3ojmUYY9QQ
Langsheen de verbindingsweg Ninove – Brakel, treft men dit kleinschalig woonerf van vijf uitzonderlijke villawoningen. Centrale ligging met in de directe omgeving invalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer.

Deze nieuwbouwwoningen beschikken elk afzonderlijk op het gelijkvloers over een riante inkom met apart gastentoilet, een lichtrijke en open leefruimte met aansluitend keukengedeelte, een berging en een inpandige garage. De verdiepingen zijn uitgerust met een overloop, apart toilet, drie slaapkamers (waarvan één met inloopdressing) en badkamer met ruimte tot het plaatsen van een inloopdouche en bad.

De hoge afwerkingsgraad, de vele natuurlijke lichtinval en het gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen maken dit project een unieke aanbieding.

Dit pand wordt winddicht aangeboden, met mogelijkheid tot volledige afwerking naar eigen smaak en budgetten. Vergunningen conform plan (incl. zwembad en poolhouse).

Plannen en lastenboek via kantoor: 053/60.65.60.
Prijzen exclusief aankoopkosten.
EPB-Nieuwbouw.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

OLS7R4LF6XQH

859 m2

246 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu