2260 Oevel

Huis Te Koop in Oevel

€389.000

Prachtige nieuwbouwwoning in pastorijstijl op uitstekende locatie nabij centrum Oevel (Westerlo) op 452 m².

Deze schitterende, vrijstaaande woning is ideaal gelegen met alle verbindingswegen en oprit E313 in de nabije omgeving wat het juiste evenwicht brengt tussen woon-werkverkeer.

Standaard zal deze woning opgeleverd worden met een E-peil van E10 (vrijstelling KI - 5j) en voorzien worden van vloerverwarming op het gelijkvloers en 1 ste verdiep, warmtepomp, zonnepanelen en voldoen aan alle actuele isolatienormen.

Indeling gelijkvloers: inkomhal voorzien van gastentoilet en met connectie naar bovenverdieping, lichtrijke leefruimte met zithoek en eetplaats, open leefkeuken met aansluitend aparte berging/wasplaats.

Indeling 1 ste verdiep: nachthal met toegang naar 3 ruime slaapkamers en badkamer.

Op het 2 de verdiep: zolderverdieping dewelke kan afgewerkt worden naar eigen voorkeur.

Naar afwerking geniet deze woning een exceptioneel lastenboek en worden er ruime budgetten voorzien voor keuken, badkamer en vloeren/betegeling. Verder wordt alles afgewerkt naar smaak en keuze van de kandidaat-koper.

Kortom zal deze BEN woning zich onderscheiden op een hoge afwerkingsgraad, ruim terras, unieke budgetten, excellent lastenboek, prachtige buitenatmosfeer en parkeergelegenheid.

Zorgeloos wonen is hier dus de boodschap!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie, lastenboek, plannen of een vrijblijvende afspraak met een kop koffie op ons kantoor.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

ZVIZLCXCQ5EB

452 m2

167,87 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 Nov 2022€389.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu