Leemanslaan 22, 2250 Olen

Huis Te Koop in Olen

€549.000

Centraal gelegen karaktervolle woning met zeven slaapkamers, op een perceel van 16a51ca te Olen.
Deze woning dateert van 1952 en bevindt zich in een goede staat van onderhoud.
Ligging: Rustig gelegen te Sint-Jozef-Olen met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten (Herentals, Geel, Lichtaart, ...) vlot bereikbaar.
Indeling: Inkom, leefruimte, zithoek, keuken, berging, toilet, vier slaapkamers, badkamer, drie slaapkamers, kelder, terras, garage en tuin.
Omschrijving: U betreedt deze statische woning via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, opgedeeld in drie delen, die door de hoge plafonds en de vele natuurlijke lichtinval, een zeer ruim gevoel weergeeft. Vervolgens bereikt u een aparte zithoek die is uitgerust met een traditionele open haard, uitermate gezellig. Verder bevindt er zich nog een deels uitgeruste keuken, berging/wasplaats en een apart toilet op de gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad en enkele wastafel. De zolder verdieping biedt tevens nog toegang tot de drie overige slaapkamers. De ruime kelder zorgt voor voldoende bergruimte. Tot slot om dit geheel compleet te maken staat de woning op een prachtig perceel van 1.651 m², volledig omheind, met nog een aparte garage.
Kortom, een ideaal gelegen karaktervolle woning, met voldoende slaapkamers!
Beschikbaarheid overeen te komen met de eigenaars!
Extra:- EPC 719 kWh/m²/jaar- Centrale verwarming op stookolie- Gasaansluiting aanwezig in de woning- Houten ramen met dubbele beglazing - Vergund geachte woning, Wg, GvKr, Gvv, Gmo
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

719 kWh/m2

Pand Referentie

M5VY6EY16RI8

1651 m2

357 m2

7 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€549.000

30 Sep 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu