Geelseweg 22, 2250 Olen

Huis Te Koop in Olen

€475.000

Prima onderhouden villa op 1.050 m² met o.a. 4 slaapkamers en grote tuin. Centraal gelegen in Olen aan de verbindingsweg tussen Geel en Herentals. Het perceel beschikt over 2 ruime opritten en 2 garages. EPC: 296 kWh/m² - C label.

Ligging:Op slechtsenkele minuten rijdenvan hartje Olen kom je thuis in deze gezinswoning. Met een vrij zicht achteraan geniet je hier van een prachtig uitzicht entegelijk een centrale uitvalsbasis. De invalsweg zorgt voor een onmiddellijke en vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten/steden en de E 313 (Antwerpen-Hasselt).

Indeling: 0:Inkomhal, leefruimte, keuken, bureau, wasplaats/berging, appart toilet, 2 inpandige garages.+1: 3slaapkamers+ 1 grote zolderkamer/slaapkamer, polyvalente kamer, badkamer, toilet.+2: bergzolderBuiten:veranda, tuin en afdak.

Beschrijving:Deze verzorgde en ruime woning is voorzien van een lichtrijk karakter met gebruik van kwalitatieve materialen en een optimale indeling. Via de open inkomhal heb je toegang naar :
enerzijdshet bureel (die ook dienst kan doen als benedenslaapkamer)met eennaastgelegen wasplaats en toilet en de toegang naar de eerste inpandige garage vooraan.
anderzijds kom je in hetleefgedeeltevan de woning terecht met zicht op de tuin, vooraan de zithoekmet houtkachel en achteraan de eetplaats. Aangrenzendis er de volledig geïnstalleerde keuken. Ook van hieruit heb je zicht op de tuin. Aansluitend aan de keuken is eenveranda voorzien, die op haar beurt toegang verleent aandetuin. Zo bereik je ook de wasplaats en de tweede garage achteraan. Aan deze garage is er een aansluitend afdak met gezellige buitenhaard.
In de ruime inkomhal en is er een trap naar de bovenverdieping. Deze beschikt over 3 ruime slaapkamers, nl. een masterbedroom, tweede ruime slaapkamer, logeerkamer en een extrapolyvalentekamer met lavabo. De badkamer is uitgerust met douche, ligbad en 2 wastafels.Als laatste is er de zeer ruime afgewerkte zolderkamer/slaapkamer. De geïsoleerde bergzolder is bereikbaar via een vlizo-trap.
Tot slot geniet je buiten vaneenlandelijk karakteren een onderhoudsvriendelijke tuin met prachtig zicht op de weilanden en groene omgeving.

Bijzonderheden:
-Centrale ligging
- Oprijlaan naast de woning links tot aan de garage achteraan en inpandige garage rechts.

Bijzondere informatieplicht:in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€2.796

Pand Referentie

-EK87UN5VB3-

1050 m2

300 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

02 Oct 2022€475.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu