Populierenstraat 2, 2250 Olen

Huis Te Koop in Olen

€550.000

Bijzonder ruime (537m²) villa met 4 slaapkamers (uitbreidbaar tot 8!) met van mogelijkheiden: kangoeroe-woning, woning met atelier, enz. Deze goed onderhouden woning is rustig gelegen doch kort bij grote invalswegen. De riante kelderverdieping is één van zijn vele troeven.

Gelijkvloerse verdieping
Ruime inkomhal geeft toegang tot de riante en lichtrijke woonkamer op parket. De woonkamer is voorzien van een gezellige zithoek met haard die hier centraal staat. Vanuit de woonkamer komen we in de leefkeuken. De grote glaspartij zorgt voor uitzicht op de tuin. Verder vinden we nog een praktische berging, wasplaats, badkamer met ruim ligbad, douche en dubbel wasmeubel. Tot slot nog een ruime slaapkamer dewelke dienst zou kunnen doen als home-office. Tot slot is de dubbele garage bereikbaar via de wasplaats.

Eerste verdieping
De imposante overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers waarvan er twee een douchekamer delen. De derde beschikt over een praktische dressing. Deze verdieping bevat nog tal van uitbreidingsmogelijkheden. Zo is er de mogelijkheid om nog 3 extra kamers bij te maken. 

Kelder verdieping
Deze indrukwekkende kelderverdieping die zich strekt over de volledige woning is toegangkelijk via de nachthall of extra ingang via de garage. De kelder werd op gedeeld in verschillende praktische ruimtes en zijn multi-inzetbaar.

Buitengebeuren
Volledig omheinde tuin met automatische toegangspoort. Doordat de woning centraal op het perceel staat maakt dat het rondom de woning veel plekjes heeft waar het aangenaam vertoeven is. Ook is er ruime parkeegelegenheid voorzien zowel voor als achter de woning.

Bijzonderheden:
- Rustig gelegen
- Zeer vlotte bereikbaarheid naar zowel het centrum als grote invalswegen
- Elektrische verwarming
- Zéér grote kelder
- Mogelijkheid tot voor extra slaapkamers op de eerste verdieping 

Neem gerust een kijkje op de digitale grondplannen: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3407

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

466 kWh/m2

Pand Referentie

1H4HQW3E3PNA

2200 m2

537 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

06 Oct 2022€550.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu