Heiblokken 28, 2250 Olen

Huis Te Koop in Olen

€439.000

Gunstig gelegen, energiezuinige open bebouwing met drie slaapkamers op een perceel van 1251m² te Olen.
De woning dateert van 1989 en verkeert in goede staat van onderhoud.
Ligging: Centraal gelegen nabij Olen centrum met alle faciliteiten in de buurt. Verder zijn ook de invalswegen naar de omliggende gemeentes en de oprit van de E313 vlot bereikbaar.
Indeling: Inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, wasplaats/berging, één slaapkamer/bureau, badkamer, toilet, twee slaapkamers, tweede toilet.
Omschrijving: Via de ruime inkomhal bereiken we de woon/eetkamer waar zich een gaskachel bevindt. Door de grote raampartijen kan u hier van veel natuurlijk licht genieten. De leefruimte geeft vervolgens toegang tot de volledig geïnstalleerde keuken met voldoende ruimte om een ontbijttafel te plaatsen. Naastliggend bevindt zich de wasplaats en een aparte berging. Verder is er nog een slaapkamer/bureau, een apart toilet en badkamer aanwezig op de gelijkvloerse verdieping. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en een enkele wastafel. Op het verdiep bevindt zich een tweede toilet en de twee overige slaapkamers, deze zijn uitgerust met airco. Tot slot om alles compleet te maken bereiken we via het deels overdekt terras de volledig aangelegde en omheinde, zuid gerichte tuin met verwarmd zwembad en een garage.
Extra: - EPC 165 kWh/m² (Energiezuinig!)- 18 Zonnepanelen - 5886 wpiek- CV op aardgas door middel van radiatoren- Zwembad- Alarmsysteem - Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo (in aanvraag)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

165 kWh/m2

Pand Referentie

VOZETHA5J6Y6

1251 m2

200 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€439.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu