Noorderwijkseweg 84, 2250 Olen

Huis Te Koop in Olen

€369.000

Ruime woning van 209 m² met 3 slpks, lichtrijke leefruimte en een garage op een groen perceel van 724m². Gebouwd in 1981 en steeds prima onderhouden. EPC: 391 kWh/m² Label-D.

Ligging:Gelegenop de verbindingsweg tussen Olen-centrum en Noorderwijk. Winkels, locale horeca en dokterspraktijk zijn op wandelafstand. Toegang tot de bossen van de vroegere militaire basis Kamp C zijn op 1 km van de voordeur.

Indeling:0: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte, keuken. +1: 3 slaapkamers, badkamer.+2: Zolder. Buiten: Garage, tuin.

Beschrijving:Via de riante inkomhal met gastentoilet komen we de woning binnen. Deze geeft toegang naar zowel de keuken als de leefruimte. De lichtrijke leefruimte is opgesplits in een zit- en eetgedeelte en kijkt uit over de groene tuin. Ook de geinstalleerde keuken kijkt uit over de tuin en is voldoende groot voor het plaatsen van een ontbijttafel.
Op de eerste verdieping valt onmiddelijk de ruime nachthal op. Deze kan perfect dienst doen als bureauruimte of hier kan een extra kamer gecreerd worden. Verder zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een enkele lavabo, ligbad, toilet en bidet.
Onder het dak is er een bergzolder aanwezig.
In de garage zijn er aansluitingen voor was-en droogmachine.
De prachtige tuin is volledig omheind en aangelegd.

EPC: 391 kWh/m² | Houten ramen met dubbele beglazing | Centrale verwarming op stookolie

Bijzondere informatieplicht: In aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€1.033

Pand Referentie

96YK3319CWHA

724 m2

209 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

13 Nov 2022€369.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu