Schietboom 4, 2250 Olen

Huis Te Koop in Olen

€299.000

In Olen treffen we deze leuke open bebouwing uit 1961 met grote tuin en 3 slaapkamers die je nog volledig kan opfrissen tot jouw droomwoning?

Indeling
Via een aparte inkomhal belanden we in de woonkamer van 33m². De grote raampartijen zorgen voor heel wat natuurlijk daglicht. Centrale verwarming op aardgas. De houtkachel in de woonkamer brengt extra sfeer en warmte. Aansluitend ligt de keuken (12,5 m²) en de veranda (10m²). Door de huidige keuken en lichtrijke veranda bij de woonkamer te betrekken creëer je één groot, modern en open geheel. Daardoor krijg je niet enkel een gemakkelijke toegang tot het zonrijke terras, maar geniet je ook steeds weer van het zalige zicht op jouw groene tuin. De mogelijkheden zijn hier alvast eindeloos.
Ook de badkamer en toilet bevinden zich momenteel gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers van respectievelijk 15,60m², 14,45m² en 8,90m². Verder bieden de bergzolder, kelder en vrijstaande garage met bijgebouwen voor nog heel wat extra ruimte. In de diepe tuin geniet je van veel privacy en door de westelijke ligging kun je optimaal van de avondzon profiteren. Op de oprit, voor de garage, parkeer je met gemak 2 auto's.

Bijzonderheden
- rustig gelegen ruim perceel
- centrale ligging
- rolluiken
- grote tuin

Zie jij je wel wonen op deze centraal gelegen locatie in een zijstraat van de Oevelseweg te Olen op wandelafstand van winkels en openbaarvervoer en een vlotte bereikbaarheid naar de omliggende dorpen en steden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Met de E313 en N13 op circa 2km afstand is een vlotte woon-werkverbinding hier absoluut gegarandeerd.

Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak: 014/23 06 81
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Voor meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

403 kWh/m2

Pand Referentie

XIPF7AR2OJ48

530 m2

139 m2

Vraagprijzen

13 Dec 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu