Molenstraat 57C, 2861 Onze-lieve-vrouw-waver

Huis Te Koop in Onze-lieve-vrouw-waver

€595.000

Op een uiterst rustige locatie, in een doodlopende straat, te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich deze nieuwbouw BEN woning met 3 slaapkamers. U bevindt zich hier in een groene omgeving, toch vlakbij het centrum van winkels, scholen en het openbaar vervoer. De woning wordt volledig afgewerkt.

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De ruime leefruimte geniet van veel natuurlijk lichtinval door de vele grote raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier is de open keuken met eiland mooi geïntegreerd en voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend bevindt zich de berging/wasruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. Op de eerste verdieping heeft u verder de mogelijkheid om de overloop in te richten als bureauruimte. In de goed georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Verder voldoet deze BEN woning aan alle huidige normen qua energiezuinigheid. De woning is voorzien van 14 zonnepanelen. Vooraan beschikt u tot slot over voldoende parkeermogelijkheden.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een nieuwbouw woning op een uitstekende locatie, voorzien van alle comfort. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78 07 73 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- BEN woning
- 3 slaapkamers
- Uitstekende ligging

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

OKZP8C7NZBD7

421 m2

192 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

06 Sep 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu