2861 Onze-lieve-vrouw-waver

Huis Te Koop in Onze-lieve-vrouw-waver

€844.000

Modernistische villa met zeer royale ruimtes gebouwd volgens de nieuwste normen op een perceel van ideale grootte. Deze nieuwbouw wordt volledig volgens de keuzes van de koper afgewerkt, hiervoor zijn ruime inbegrepen budgetten voorzien. De eigendomsoverdracht en betaling vindt pas plaats na de oplevering waardoor de koper ongezien veel zekerheid en vertrouwen heeft voor een verkoop op plan. Bijkomend interessant voordeel is dat de verkoop volledig onder registratierechten doorgaat waardoor het normaal hoge BTW-tarief op nieuwbouw niet van toepassing is!

Doorgedreven isolatie en zonnepanelen zorgen voor een E-peil lager of gelijk aan E20 terwijl de vloerverwarming en ventilatiesysteem D ten alle tijde voor het hoogste wooncomfort zorgen. De architecturale raamvlakken van aluminium zijn voorzien van driedubbel glas behoudens de grote schuiframen (dubbel glas) om een makkelijk gebruik te garanderen. De lichtpunten en bepaalde stopcontacten werken met het Niko home control domoticasysteem. Kortom aan alle details is gedacht om de koper een lang en zorgeloos genot te bieden van zijn luxueuze droomwoning.

De ligging net buiten de dorpskern van Onze-Lieve-Vrouw-Waver biedt een mooie combinatie van een landelijk gevoel dankzij de agrarische zone achteraan met toch winkels en scholen dicht de deur. De R6 zorgt tevens voor een vlotte verbinding naar de E19. Zowel Onze-Lieve-Vrouw-Waver als Sint-Katelijne-Waver staan gekend voor hun gezellige dorpskern en vormen samen met Bonheiden het hoger segment van de Mechelse randgemeenten. Dankzij de hoge waardevastheid en meerwaarde op termijn in deze regio zal deze aankoop ook een goede investering blijken.

De oplevering is voorzien september 2022.

De grote bruto bewoonbare oppervlakte van 343,6 m2 kent volgende indeling.

De overdekte inkom geeft toegang tot een imposante inkomhal met vide en veel lichtinval, hier zijn vestiaire mogelijkheden onder de open trap en toegang tot het gastentoilet, twee bergingen, de keuken en het aparte bureau vooraan ideaal voor een zakelijkere ontvangst.
De royale leefruimte met open keuken in L-vorm bedraagt maar liefst 85,14 m2 netto. Er is een goede verhouding tussen grote raamvlakken met hefschuiframen en muren voor het plaatsen van meubilair of decoratieve elementen. Het contact met het terras van 39,7 m2 werd maximaal benut.

Op het verdiep is de circulatie extra aangenaam door de open structuur en brede nachthal. Er is een apart toilet en de badkamer beschikt over een dubbele lavabo, plaats voor kasten, zowel een ligbad als een grote inloopdouche en natuurlijk licht. Verder is er nog een berging en 4 grote slaapkamers, telkens met praktische verhoudingen. De hoofslaapkamer is voorzien op de plaatsing van een dressing.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

-5PI0LT7YJLJ

825 m2

344 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Jan 2022€844.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu