Katoenstraat 34, 9041 Oostakker

Huis Te Koop in Oostakker

€535.000

Laagbouwvilla met schitterende tuin
Na het werk nog snel even naar de bakker in de buurt, of gezellig op restaurant in Gent-centrum: Oostakker, dat is centraal wonen op een boogscheut van Gent.
De vrijstaande woning is gelegen in een rustige en groene zijstraat en heeft als grootste troeven zijn omvangrijke ruimtes en magnifieke tuin. Uniek in de omgeving van Gent!
De woning zelf vraagt een opfrisbeurt, maar is in eerste instantie instapklaar. Heel wat authentieke elementen zoals de eiken balken creëren een karaktervolle en warme sfeer.
Van ’s ochtends tot ’s avonds valt het zonlicht, dankzij de perfecte oriëntatie van de tuin en de woning, mooi binnen in de grote leefruimtes. Hier is het zalig thuiskomen.
Met 3 slaapkamers en uitbreidingsmogelijkheden (kruipkelder) is dit een woning die door zijn locatie en omvang heel wat potentieel heeft. Verder beschikt de woning over een carport, ruime berging, badkamer en apart gastentoilet.

Deze prijs is een instelprijs. Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

321 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.489

Pand Referentie

3FWK3ZQTOJ6O

1748 m2

198 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Nov 2022€535.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Niet van toepassing

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu