Prins Roselaan 127, 8400 Oostende

Huis Te Koop in Oostende

€479.000

Wonen op een rustige plek in Mariakerke, dé familiebuurt bij uitstek. Te midden van een prachtig decor van groen, tuinen en evenwichtige tijdloze architectuur, maar toch in de nabijheid van het bruisende stadsleven van Oostende. Wie hier woont geniet van de perfecte combinatie tussen de nabijheid van de Stad met al zijn faciliteiten en de rust van een mooie woonwijk. Welkom in Belle Vie.

Deze open gezinswoning met hellend dak is gecreëerd op een perceel van 241,70m². Het samenspel van de klassieke lichte gevelsteen met strakke ramen, zwarte geveldetails, de houten accenten en gevelbekleding zorgt voor een statige uitstraling.
De ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet geeft toegang tot de leefruimte. Geniet van natuurlijke lichtinval over de volledige gevelbreedte en een rustgevend zicht over de zonnige tuin. Aansluitend is een uitgeruste leefkeuken met ruime berging en secundaire toegangsdeur. De inkomzone en overdekte carport worden aangelegd in ‘Candela’ klinkers. Bij deze woning is een aangelegde standplaats voorzien (lot 10).

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers met dressing, een nachthal en een toilet. De badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en bad kan volledig worden afgewerkt naar persoonlijke keuze. Via de vaste trap is de casco-zolderverdieping te bereiken. Deze biedt tal van invulmogelijkheden.

Deze energiezuinige woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. De afwerking van elke woning kiest u persoonlijk op basis van ons helder lastenboek.

Benieuwd? Maak snel een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor en ontvang het plannenboek, lastenboek en de prijzen! Mail ons naar info@actavastgoed.be of geef een belletje op 059 80 00 04.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

9L84OKNEEOWE

242 m2

199 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 Feb 2024€479.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu