Geraardsbergse Steenweg 165, 9860 Oosterzele

Huis in Oosterzele

€549.000

- VERKOCHT - Deze woning is rustig gelegen aan de Geraardsbergse Steenweg te Oosterzele. Het huis is volledig instapklaar en werd in 2011 kwalitatief gerenoveerd. Sindsdien werd het pand steeds perfect onderhouden.

De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en vestiaire. Deze geeft toegang tot de prachtige, open leefruimte met living en eetplaats. Verder lopen we door naar de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van kwalitatieve toestellen, met aanpalend een was/bergruimte. De grote inpandige garage is voorzien van alle technieken en geeft toegang tot de kelder en de multifunctionele ruimte.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer met een inloopdouche, ligbad, 2 lavabo's en een toilet. Verder is er een logeerkamer en master bedroom. De overloop is voorzien van een bureau en geeft verderop toegang tot een multifunctionele ruimte (60 m²). De invulling van deze ruimte rijkt ver.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met aparte bureauruimte.

Wanneer we in de zonnige tuin aankomen, zien we nog meer pluspunten. De 3 terrassen nodigen uit tot een gezellig drankje op elk zonnig moment van de dag. Ook de nodige privacy doorheen de tuin is hier voorzien.

Troeven:
+ hoge afwerkingsgraad
+ veel natuurlijk lichtinval
+ polyvalente ruimte
+ zalige tuin

Indeling:
- inkomhal - gastentoilet - living - eetplaats - keuken - bergruimte - slaapkamer 1 - badkamer - slaapkamer 2 - bureau - slaapkamer 3 met bureauruimte- polyvalente ruimte - garage - kelder - tuin - 3 terrassen

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

323 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€734

Pand Referentie

CD3UGRGWLNBL

602 m2

306 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

16 Jun 2022€549.000

26 May 2022€575.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu