9860 Oosterzele

Huis Te Koop in Oosterzele

€550.000

Interesse in een individueel bezoekmoment ? Contacteer Pierre op tel : 0495/28.85.25 of mail : pierre@properties-makelaars.be

Deze verrassende villa, met een doordachte vormgeving, is landelijk gelegen te midden van uitgestrekte velden en bossen, en gesitueerd op slechts 350 meter van het feeërieke Blauw Kasteel van Scheldewindeke.
Via een directe aansluiting met de Hundelgemsesteenweg is het centrum van Merelbeke, de R4 en E40 vlot bereikbaar op 5 minuten rijden : een ideale locatie in een stille omgeving van de Vlaamse Ardennen. De open indeling van het gelijkvloers, met een vide naar het verdiep, bezorgt de woning een unieke lichtinval en zalige vergezichten aan zowel de voor- als achterzijde : een volledig ingerichte keuken, de centrale eetkamer en aansluitend de grote leefruimte met grote glaspartijen zorgen voor een echte natuurbeleving met de achterliggende diepe tuin : deze is aangelegd met een onderhoudsvriendelijke graszone, een zonovergoten moestuin met tuinhuis en in het verlengde diverse fruit- en loofbomen.
Groene vingers zijn een pluspunt, maar geen must ;-) Aan de inkom is er een gastentoilet en doorgang naar de inpandige garage, die plaats biedt voor één personenwagen. Ook is er een was- bergruimte met trap naar een praktische kelderruimte. Op het verdiep, onder die typische gebogen dakstuctuur, is er een open nachthal met bibliotheekruimte en 4 slaapkamers, die als volgt zijn ingedeeld : Een master bedroom met dressing, badkamer met ligbad, douche, en drie identieke slaapkamers met ingebouwd bureeltafel en slaapruimte op de mezzanine, elk bereikbaar via een inventieve en elegante trap.
Tevens is er op het verdiep een aparte doucheruimte, een extra toilet en een badkamer met twee lavabo’s. Alle ruimtes in de woning worden verwarmd met een elektrische vloerverwarming, onderverdeeld in verschillende circuits en dus perfect regelbaar naar temperatuur in functie van een effectieve vraag per kamer. Deze mooie villa straalt sfeer en gezelligheid uit, met als extra troef de verbondenheid met die fantastische en biezondere tuin en dus zeker het ontdekken waard ! Interesse in een individueel bezoekmoment ? Contacteer Pierre op tel : 0495/28.85.25 of mail : pierre@properties-makelaars.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

SKL1ORXVFUYI

3543 m2

250 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

30 Dec 2022€550.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu