Blijkerijstraat 18, 2390 Oostmalle

Huis Te Koop in Oostmalle

€299.000

We bevinden ons in de Blijkerijstraat in het centrum van woondorp Oostmalle op slechts een steenworp afstand van Kasteel Renesse en het Mariapark. Ondanks de centrale ligging met de vele verbindingswegen heeft Oostmalle zijn landelijk karakter kunnen behouden.
Het perceel van 145 m² op nummer 18 biedt sinds 1996 plaats aan een gesloten eengezinswoning met maar liefst 172m² bewoonbare oppervlakte. Hoewel de woning wel wat hedendaagse opfrissing kan gebruiken, zal het al snel duidelijk worden dat hier heel wat potentieel schuilt.

Aan de rechterkant van de inkomhal met gastentoilet treffen we de lichtrijke woonkamer met grote schuifpui die uitgeeft op de zuidelijk georiënteerde, geheel omheinde tuin. De garagebox van 16,5m² is vanuit de tuin bereikbaar. Wie weet verbind jij de woonkamer wel met de aansluitende keuken om zo één grote open ruimte te creëren met een trendy keuken.

Op de eerste verdieping zijn er drie grote slaapkamers van respectievelijk 9,5m², 14m² en 15,5m² en een badkamer met toilet, dubbele lavabo en ligbad. Verder is er op de eerste verdieping een praktische berging/wasplaats met alle aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Eén van de grootste troeven is de geheel afgewerkte zolderverdieping met extra berging en 2 extra kamers die jij om kunt toveren als jouw home-office, dressing, hobbyruimte of als extra slaapkamer(s).

Kom je deze beloftevolle gesloten bebouwing met centrale ligging graag eens met eigen ogen aanschouwen? Aarzel dan zeker niet en bel ons vandaag nog voor een persoonlijke rondleiding. Wij adviseren en begeleiden je graag bij de aankoop van jouw droomwoning. Contacteer ons via 014/23 06 81of info@bellvastgoed.be

BIJZONDERHEDEN:
- Centrale ligging
- zonovergoten tuin
- Zeer ruime afgewerkte zolderverdieping
- EPC label B
- Rolluiken

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

172 kWh/m2

Pand Referentie

DXSMRD3HLJ4K

145 m2

172 m2

Vraagprijzen

03 Jan 2023€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu