Halewijnstraat 41, 8780 Oostrozebeke

Huis Te Koop in Oostrozebeke

€365.000

Instapklare halfopen woning in centrum Oostrozebeke met zwembad!

Ligging: centrumligging in een rustige wijk in Oostrozebeke, nabij slagers, bakkers, winkels, "De groene long"...

Indeling:
Gelijkvloers: We komen binnen via de inkomhal. Hier vinden we ook een apart toilet. Via een schuifdeur komen we in de grote open leefruimte. Hier vinden we de zithoek, eetplaats en plaats voor een bureau. In de gezellige leefruimte is er ook een houtkachel aanwezig. Via de leefruimte komen we in de open keuken. Deze is ingericht met een kookplaat (gas), dampkap, vaatwasser, spoelbak, oven en Amerikaanse koelkast. Naast de keuken is er een wasplaats met aansluiting voor de wasmachine en droogkast.

Verdieping 1: Via de nachthal bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we de eerste slaapkamer (3,5 x 4,1m), dressingruimte met kasten (3 x 2,4m), 2de slaapkamer (3,5 x 2,7m) en de badkamer met toilet, lavabo in meubel en inloopdouche met prachtig kraanwerk.

Verdieping 2: Via een vaste trap komen we op de zolder. Deze is nog niet volledig afgewerkt, maar beschikt al over een laminaatvloer en muren zijn bekleed met gyproc. Deze ruimte kan zeker dienen als derde slaapkamer.

Exterieur: De woning beschikt over staanplaatsen voor de woning, een ruime oprit en een omheinde tuin. In de tuin vinden we een groot terras, een prachtig zwembad (8,5 x 4,3m geplaatst zomer 2022) en een gezellige poolhouse. De tuin is volledig aangelegd en het zwembad is extra omheind, ideaal voor kleine kinderen, 17 zonnepanelen.

EPC werd opgesteld voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Pluspunten:
- Centrum Oostrozebeke;
- Instapklaar en heel goed onderhouden;
- 17 Zonnepanelen;
- Zwembad met poolhouse.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

366 kWh/m2

Pand Referentie

Y6YT46ZTQ-8Z

390 m2

195 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

03 Oct 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu