Mgr Paredisstraat 20, 3960 Opitter

Huis Te Koop in Opitter

€310.300

Omschrijving Stijlvolle ENERGIENEUTRALE WONING (E-PEIL = 0) voorzien van de nieuwste technieken in een landelijke bouwstijl op een perceel van 5a9ca op een rustige, groene locatie te Opitter! Deze stijlvolle Energieneutrale woning (E-PEIL = 0) wordt gebouwd in een landelijke bouwstijl op een perceel van 5a9ca op een rustige, groene locatie te Opitter! De woning beschikt over 3 slaapkamers & wordt uitgerust met de nieuwste technieken inzake verwarming, ventilatie & 15 zonnepanelen!

Indeling:
Op het gelijkvloers komen we in de inkomhal, er is een apart gastentoilet en toegang tot de ruime L-vormige living. De living inclusief open keuken is ca. 45 vierkante meter groot, de opstelling, afwerking & toestellen in de keuken kunnen zelf samengesteld worden. Er is een budget voorzien bij een vooraf bepaalde leverancier! Via zowel een schuifraam in de living als een achterdeur in de keuken komt men op het terras & de achtertuin! Verder is er op het gelijkvloers een berging met aansluiting voor wasmachine en handige wastafel.

Verdieping:
Vanuit de inkomhal is er een trap die leidt naar de nachthal op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 9, 13 en 14,6 vierkante meter. Er is een budget voorzien voor de badkamer waardoor de koper zelf kan bepalen hoe hij/zij de badkamer zal inrichten.

Zolder:
De zolderverdieping kan optioneel afgewerkt worden.

! Zowel vloeren, sanitair als keuken zijn zelf en naar eigen smaak te kiezen bij vooraf bepaalde leveranciers! Hierdoor heeft de koper enorm veel vrijheid en kan hij/zij de woning geheel naar eigen smaak afwerken!

Technische details:
- De woning is voorzien van 15 zonnepanelen met een totaal vermogen van 5860 Wattpiek!
- Spouwisolatie: 12cm pur/pir
- Vloerisolatie: 10cm In situ gespoten PUR
- Ramen & Deuren: PVC-profielen voorzien van Tripple glas (Ug: 0,6W/m²)
- Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie
- De woning wordt verwarmd door vloerverwarming dmv een warmtepomp
- Carport is niet voorzien in prijs, kan wel optioneel voorzien worden!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

GZ0AVHW0YEB0

509 m2

155 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Nov 2022€310.300



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu