Ravensveld 44, 1745 Opwijk

Huis Te Koop in Opwijk

€639.000

Deze recentelijk gerenoveerde en goed onderhouden villa met 3 (mogelijk 5) slaapkamers is gelegen in een rustige doodlopende straat met het centrum en het treinstation van Opwijk op wandelafstand. De woning werd gebouwd in 1979 een heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 245m² (inpandse garage en zolder niet inbegrepen). De woning werd recentelijk gerenoveerd : nieuw buitenschrijwerk (PVC met dubbele en 3-dubbele beglazing, nieuwe vloeren, nieuwe badkamer en douchekamer, grotendeels vernieuwde elektriciteit… Vanuit de inkomhal heb je enerzijds toegang tot een bureel met ingebouwde kasten (mogelijk slaapkamer) en anderzijds tot de ruime woonkamer in u-vorm met open keuken. Deze woonkamer geeft toegang tot een dubbel zuidgericht terras met tuin aar je rustig kan genieten. De bovenverdieping geeft uit op een mooie 2-delige open ruimte (om te vormen tot slaapkamer), 3 slaapkamers, een badkamer en een douchekamer. Deze zolder is te bereiken met een vlizotrap. Verder beschikt de woning over een dubbele inpandse garage. Het perceel is volledig omsloten en gunt je de nodige privacy.
Indeling : Gelijkvloers : inkomhal met vestiairehoek, apart toilet, bureau/slaapkamer ((11,5m²), ruime woonkamer (59m²) met open keuken (12m²) met aanpalende berging (5m²), inpandse garage (40m²) en een veranda (12m²) Verdieping : Nachthal, dubbele open ruimte (TV hoek - 14m² en mogelijke slaapkamer - 19m²), apart toilet, 3 slaapkamers (3 x 15m²) met een douchekamer tussen 2 slaapkamers, badkamer met wellnessbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Zolder : 2 compartimenten
Bent u op zoekt naar een ruime woning op een rustige ligging met alles in de onmiddellijke omgeving, dan is deze woning zeker een bezoekje waard!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

341 kWh/m2

Pand Referentie

PPL7AOSJSJUZ

780 m2

250 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

27 Dec 2022€639.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu